Tidig morgon

av averin

Då var det onsdag igen och det betyder, ännu en tidig morgon med att vinka av tjejen som åker till Älmhult för att plugga. Jag är inte direkt någon morgonmänniska så det är tur att Pressbyrån finns på stationen så man kan köpa sig en stor latte och vakna till lite. Inte nog med att man måste gå upp tidigt, jo vår älskade katt är lös i magen också och katter har so far inte lärt sig att torka sig. Så det blir att stänga alla rum och torka henne så gott det går. Inte det lättaste med världens argaste 8 kgs katt som HATAR allt som har att göra med att vi gör något annat än att klappa henne där hon vill bli klappad.

Nu tänker ni nog, ”vilken galen katt”, men det är hon inte, hon blev bara vanvårdad hos sina förra ägare när hon var liten, så hon sätter sig emot det mesta. Hon är heller inte så förtjust i andra människor förutom mig och tjejen, tills hon är bekväm med dem och lärt känna dem d.v.s. Dock älskar vi henne oerhört mycket för det, även att hon är superegen och speciell och ibland lite för jobbig för att vara katt. Snart ska vi åka och klippa henne också då hon fått lite tovor på ställen där hon VÄGRAR låta oss ta bort dem och det går inte heller för hon dödar en typ. Då får hon så snällt åka till veterinären och bli sövd istället så de kan göra henne fin igen.

https://i2.wp.com/proxy1.pixbox.se/arkivet/synligt_30/04990000-04999999/640x480/4999701.jpgFler bilder på vår katt finns på Pixbox