En tredje Kill Bill

av averin

En tredje Kill Bill film är på tapeten enligt moviezine.se. Efter Quentin Tarantinos senaste film Inglourious Basterds tänker han nu sätta sig ner och göra Kill Bill 3. När den släpps finns självklart ingen information om i dagsläget så det lär nog ta ett par år innan vi får se filmen på bioduken.

Jag är en av dem som verkligen ser fram emot denna film. Älskade Kill Bill 1 och Kill Bill 2 med Uma Thurman som Beatrix Kiddo.

För BadTaste.it berättar han att en uppföljare definitivt är på gång. Anledningen till att det tagit så lång tid är att han och huvudrollsinnehavaren Uma Thurman behövde en paus från varandra. Dessutom vill han att karaktären Kiddo ska ha haft tio års lugnt liv efter den spektakulära hämndperioden i de två första filmerna.

Ser ni fram emot Kill Bill 3, eller är ni en av dem som inte gillade filmerna, eller kanske helt enkelt tycker att två filmer räckte? Finns ju en tendens att tredje och fjärde filmen o.s.v. av en film oftast blir usla, eller inte lika bra. Själv som sagt är det en film jag längtar efter, hade gärna sett den kom imorgon om det så gick.

https://i0.wp.com/www.channel4.com/film/media/film/4x/K/kill_bill_xl_06.jpg