Ryanair gör det igen

av averin

Det vill säga kommer på en oerhört idiotisk idé. Senast var det att de ska minska på antalet toaletter på deras nya flygplan. Nu handlar det om att de ska sälja porr till flygresenärerna. Luktar pr-trick men med Ryanair vet man aldrig.

– Hotell över hela världen har det, så varför inte vi, säger Ryanairs vd Michael O’Leary.

Ett bra argument? Inte direkt. Ungefär som att banker skulle börja sälja pizza. Alla pizzerior gör ju det. Bara för någon annan gör det betyder inte det att det fungerar hos det egna företaget. Nu har ju inte Ryanair flygplan fasta TV-apparater så idén är att resenärer ska kunna ladda ner en app och där erbjudas möjligheten att titta på porr på sina ipdas och telefoner.

Idiotisk idé som jag inte tror kommer lyckas. Det vill säga om det nu inte är ännu ett pr-trick. Tänk er själva att gubben framför er tittar på porr på sin iPad. Så klart det syns hos den bakom. Liksom hallå, man sitter inte direkt ensam på planet. Svårt att vara diskret i deras sardinburkar.

Tidigare smarta idéer av Ryanair: införa en mynttoalett till alla planets passagerare, ståplats på flyget och sovplats i bagagehyllan.

Läs mer: Expressen, Metro, The Sun, Affärsliv